Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord på Stratos – byens tak

Velkommen til et av Oslos mest unike selskapslokaler. Vi skreddersyr arrangementet etter din bedrifts ønske og behov, og byr på deilig mat og drikke. Vi tilbyr julebord i 12. etasje og tilrettelegger arrangementet slik at det blir en perfekt kveld for dine ansatte. 

Panoramautsikt over hele byen

Stratos – også kalt byens tak – ligger i toppetasjen på Folketeaterbygningen på Youngstorget, og er en av Oslos store funkisperler. Her kan du arrangere julebord for dine ansatte med byens flotteste panoramautsikt fra toppetasjens takterrasse på 260 kvm., som omkranser lokalet. Med vinduer fra gulv til tak og utsikt over hele Oslo får du den perfekte rammen for kvelden. 

Når du arrangerer julebord på Stratos, kan du lene deg tilbake og nyte kvelden. Vi tar oss av alt det praktiske, og kan også hjelpe til med å finne underholdning for å gjøre kvelden helt spesiell. Med kort vei til taxiholdeplass og kollektivtrafikk er dette det perfekte julebordlokalet!

Book julebordet på Stratos før det er for sent!

Laddar

Bestill julebord