Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord på Stratos – Oslos tak

Kapasitet julebord: 50-210. 

På Stratos får du et skreddersydd arrangement etter din bedrifts behov og ønsker.

Panoramautsikt over hele byen

Stratos – også kalt byens tak – ligger i toppetasjen på Folketeaterbygningen på Youngstorget, og er en av Oslos store funkisperler. På Stratos kan du arrangere julebord for dine ansatte med byens flotteste panoramautsikt fra toppetasjens takterrasse på 260 kvm., som omkranser lokalet. Med vinduer fra gulv til tak og utsikt over hele Oslo får du den perfekte rammen for kvelden.

Heldagsevent med avsluttende julebord

Ønsker du å kombinere julebordet med faglig innhold, en workshop eller et seminar? På Stratos får du begge deler. Her kan du invitere bedriftens ansatte til litt faglig input på dagen, og avslutte med middag og fest på kvelden.

Når du arrangerer julebord på Stratos, kan du lene deg tilbake og nyte kvelden. Her får du hjelp av en personlig planlegger med lang erfaring til å planlegge arrangementet.

Sentralt i Oslo med gåavstand til Oslo S

Med kort vei til taxiholdeplass og kollektivtrafikk er dette det ideelle julebordlokalet. Youngstorget ligger i gangavstand til Oslo S, taxiholdeplasser og all kollektivtrafikk.

Laddar

Bestill julebord