Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord på Gamle Museet

Gamle Museet er det perfekte selskapslokale til ditt julebord. Vi skreddersyr arrangementet etter din bedrifts ønske og behov, og byr på deilig mat og drikke. Her er det muligheter for eget mingleområde, dansegulv, underholdning på scene osv. Vi tilrettelegger etter bedriftens ønsker, og hele lokalet står til deres disposisjon.

God miks av tradisjonelt og moderne

Gamle Museet har fått navn etter stedets tidligere funksjon som lokale for Astrup Fearnley Museet, noe som også kommer tydelig frem når man entrer lokalet. Det er innredet på unikt vis med klassiske lysekroner som står i kontrast til den 9 meter høye, buede betongveggen. Her kan det arrangeres julebord til opptil 430 personer i flotte omgivelser. Vi er også behjelpelige med å finne passende underholdning.

Gamle Museet ligger i Dronningens gate midt i Oslo, med kort vei til kollektivtrafikk, taxiholdeplass og gangavstand til Oslo S. Alt ligger til rette for at årets julebord skal bli en suksess.

Book julebordet på Gamle Museet før det er for sent!

Laddar

Bestill julebord