Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Selskapslokale med mange muligheter

Gamle Museet kan leies til julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Til julebord har lokalet en maks kapasitet på 430 personer, og kan tilpasses etter behov. Her er det muligheter for både små og store sammenkomster – privat eller i jobbsammenheng. 

Skreddersydd arrangement

Dyktige prosjektledere bistår med planleggingen av alt fra tidsplan til blomster og bordplassering. De kjenner lokalet godt og lan anbefale de beste løsningene. 

Temajulebord

På Gamle Museet arrangeres det ofte julebord med tema. Lokalet kan pyntes med effekter og lyssettingen tilpasses med ulike farger og styrke for å få en gjennomført stil. De ulike salene kan brukes til forskjellige temaer/aktiviteter. 

Sentral beliggenhet med gangavstand til Oslo S

Gamle Museet ligger i Dronningens gate midt i Oslo, med kort vei til kollektivtrafikk, taxiholdeplass og gangavstand til Oslo S. Alt ligger til rette for at årets julebord skal bli en suksess.

Laddar

Bestill julebord