Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord på Crêperie de Mari
Vår nye restaurant- og eventlokale i Kristian IV's gate 13-15, åpnet dørene sine høsten 2017. Lokalet har kapasitet for 80 personer sittende og 120 stående, og er velegnet til både private arrangement og for bedrifter.

Telefonen er betjent mandag til fredag 11:00-16:30; alternativt mail i og utenfor kontortid.

Det er også mulig å reservere bord direkte via online booking via vår webside.

Julelunsj
Vi tar også reservasjoner til julelunsj.
Vi har to bordsetninger: 11:00-13:30 & 14:00-16:30.

Vil du vite mer om våre lokaler, ha en rundvisning i huset eller booke direkte? Ta kontakt med oss i dag!

Både i restauranten og i loungen kan man arrangere julebord. Velg mat fra selskapsmeny eller skreddersy din egen meny ut av det vi kan tilby. Det er ulik størrelse på de ulike rommene, og man kan reservere hele eller deler av lokalet.

Bestill gjerne en juledrink som gjestene får når de ankommer.

Om oss
Crêperie de Mari ble først etablert i Torggata 7 i 2010, av et par som hadde reist i verden og hadde viljen til å berike Oslos matkultur, med å skape noe ekte og unikt. Noen år senere, og etter mye arbeid, kom drømmen deres i oppfyllelse da de åpnet restauranten i Kristian IV’s gate.

Den gode maten og stemningen gjør at Crêperiet har blitt til en av Oslos favoritt-samlingspunkter for familier og venner. Barna i flere anledninger gleder seg til å kose seg med våre søte dessert med nutella, ferske frukt og iskrem- og de voksne gleder seg like så.

På Crêperie de Mari finner man et stort utvalg av mat, med både søte, salte og veganske varianter.

Bascule Bar - Crêperie de Mari sitt kveldskonsept:
På Bascule Bar finner man klassiske, spesielle og spennende drinker, som kan nytes sammen med den ordinære menyen av Crêperiet.
Gjengen bak baren og på kjøkkenet er svært dyktige, og vet hvordan å skape en uforglemmelig mat- og drikkeopplevelse.

Laddar

Bestill julebord