Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

JULESTEMNING PÅ TOPPEN AV OSLO

Velkommen til stemningsfulle Lysebu. Deilige dufter fra kjøkkenet, knitrende peisbål, julepyntede stuer og den varme følelsen av tradisjon møter deg når du kommer inn på hotellet. Vi har unike lokaler som passer alt fra 14 til 108 personer og kjøkkensjefen serverer mat inspirert av julens smaker. Og har du lyst til å gjøre det lille ekstra? Hva med å ankomme hotellet i hest og slede i vinterkledd landskap?

MATEN

Lysebus kokker legger sin sjel i å lage uforglemmelige måltider. Våre kokker velger nordiske råvarer med lokal forankring og serverer en juleinspirert 4-retters meny basert på de beste råvarene sesongen har å by på. Menyen kan enkelt oppgraderes og passer perfekt med vin fra Lysebus vinkjeller i verdensklasse. 

KONFERANSE MED JULEBORD

Har du planer om å kombinere bedriftens julebord med et kurs eller en konferanse? På Lysebu kan du holde både kurs og julebord på ett og samme sted. Vi skreddersyr arrangementet etter deres behov, og Lysebus medarbeidere sørger for at alle detaljer blir ivaretatt under hele oppholdet. Vi tilbyr også en rekke teambuilding aktiviteter både på huset og lokalt i nærområdet, som kan gi et etterlengtet avbrekk mellom for eksempel seminar og middag.  

SELSKAPSLOKALENE

Vi har selskapslokaler for alt fra mindre middagsselskap til større fester.

Biblioteket: For det intime selskapet. Passer for selskap på inntil 14 personer.

Vinkjelleren: For det lune måltidet. Passer for selskap på inntil 38 personer.

Skjælland: For den romantiske stemningen. Passer for selskap på inntil 39 personer.

Skogstuen: For den spesielle anledningen. Passer for selskap på inntil 62 personer.

Utsikten – For den uforglemmelige utsikten. Passer for selskap på inntil 108 personer

Kavalersalen – for det tradisjonelle selskapet. Passer for selskap på inntil 80 personer.

TRANSPORT

T-bane

Linje nr 1 - Frognerseteren tar deg hele veien fra Lysebu til Oslo sentrum. Holdeplassen er Voksenkollen stasjon, og fra Lysebu til stasjonen er det kun en 10 minutters spasertur. 

Taxi

Lysebu samarbeider med Oslo taxi, og taxi kan bestilles online i vår resepsjon. Taxi til Oslo Lufthavn Gardermoen kan forhåndsbestilles i resepsjonen, og har en fastpris på kr 869,- på ukedager. Helger og kveld kr 1069,-.

Buss 

For store grupper, hjelper vi deg gjerne med bussbestillingen.

Laddar

Bestill julebord