1/11

På Nama Fusion har vi to lukkede selskapslokaler. Her kan vi tilby et skreddersydd arrangement etter din smak og finesse.

Nama i Bergen var den første sushirestauranten i Bergen. Her byr vi på spennende smaksopplevelser. Med kvalitet som hovedfokus, og en fantastisk sammensetning av gode råvarer, flotte komposisjoner og spennede tilbehør, ønsker vi å være den beste i Bergen innen Japansk fusion.

Vi tilbyr muligheten til å leie en av våre to Chambre Séparée. Her kan du arrangere lukkede selskaper, bursdager eller forretningsmiddager. .

La chambre bleue, har plass til 14 personer på langbord. Fasiliteten er utrustet med lys og lydsystem, her er det mulightet å holde blant annet konferanse.

La chambre rose, kapasitet til 10 personer på langbord

Pris på leie avhenger av størrelse på booking. Dersom dere ønsker en av våre tasting-menyer koster det ingenting å leie lokalet. Ordinær leie er 2000 nok. (Ink. Vasking & opprydding) Er du interessert i å vite mer eller booke ditt neste arrangement? Send din forespørsel til oss i dag.

Vi er klare for å gjøre det lille ekstra til både store og små anledninger, så det er bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi å skreddersyr en unik møte- eller middagsopplevelse i eksklusive og private omgivelser.

Det er og mulig å leie hele restauranten som tar op til 180 personer.

Åpningstider
Sesong:
2022
Kapasitet:
0 - 180 gjester

Lodin Lepps g 2B

5003 Bergen Bergen

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Nama Fusion innen kort tid