Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

På Nama Fusion har vi to lukkede selskapslokaler. Her kan vi tilby et skreddersydd arrangement etter din smak og finesse.

Nama i Bergen var den første sushirestauranten i Bergen. Her byr vi på spennende smaksopplevelser. Med kvalitet som hovedfokus, og en fantastisk sammensetning av gode råvarer, flotte komposisjoner og spennede tilbehør, ønsker vi å være den beste i Bergen innen Japansk fusion.

Vi tilbyr muligheten til å leie en av våre to Chambre Séparée. Her kan du arrangere lukkede selskaper, bursdager eller forretningsmiddager. .

La chambre bleue, har plass til 14 personer på langbord. Fasiliteten er utrustet med lys og lydsystem, her er det mulightet å holde blant annet konferanse.

La chambre rose, kapasitet til 10 personer på langbord

Pris på leie avhenger av størrelse på booking. Dersom dere ønsker en av våre tasting-menyer koster det ingenting å leie lokalet. Ordinær leie er 2000 nok. (Ink. Vasking & opprydding) Er du interessert i å vite mer eller booke ditt neste arrangement? Send din forespørsel til oss i dag.

Vi er klare for å gjøre det lille ekstra til både store og små anledninger, så det er bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi å skreddersyr en unik møte- eller middagsopplevelse i eksklusive og private omgivelser.

Det er og mulig å leie hele restauranten som tar op til 180 personer.

Laddar

Bestill julebord