Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Skal du samle vennegjengen, dine ansatte eller familien? Vi tilbyr deilig retter og drikke i hyggelige lokaler. Vår bookingansvarlig sørger for at selskapet blir slik dere ønsker og vil følge opp deres bestilling av mat og drikke. Ønsker dere å benytte dere av faktura er dette en mulighet. Er det ønskelig å bestille et lukket rom kan vi tilby egne selskapslokaler på restauranten i Bergen.

Postmesterboligen på Jacob Aall

Jacob Aall har vi et lukket selskapslokale, også kalt "Postmesterboligen", hvor vi kan tilby å skreddersy arrangementer som julebord, sommerfester, bursdager, firmafester, konferanser, konfirmasjoner og andre selskaper. Lokalet ligger på toppen av Xhibition midt i hjertet av Bergen sentrum.

Selskapslokalet inkluderer: - Eget lokale med plass til 120 gjester til mingling eller 70 gjester sittende på bespisning - Egen privat terrasse med utsikt over Fløien og Ulrikken - Egen privat bar & lounge. Musikk anlegg er lett tilgjengelig da dere via aux kan koble på egen musikk. Vi kan også assistere med å booke/organisere DJ, underholdning, leie - av scene, mikrofon etc. I helgene har vi 20 års grense etter kl 23.00.


Fasiliteter

-Stor Terrasse

-Projektor / lerret

-Musikk anlegg

-Stor sal / dansegulv

-WIFI


Full serveringsbevilling
- Menyer-

Tapas buffé

À la carte

Sushi


Pris på leie avhenger av størrelse på booking. Ordinær leie er 3000 nok. (Ink. Vasking & opprydding)Er du interessert i å vite mer eller booke "Postmesterboligen" til ditt arrangement? Send din forespørsel til oss i dag.

Laddar

Bestill julebord